Colombia

To uker har gått siden vinsa hadet til Marthe og satte oss på flyet til Bogotá. Vi de rett derifra til San Gil hvor vi feiret 17. mai med paragliding og tok et tre dagers kurs i elvepadling!Med slitne kropper og magesekken full av elvevann tok vi nattbussen til Medellin. Denne byen har på få tiår gått fra å være blant verdens farligste til å bli en populær by for Colombianere og turister.

Utenfor Medellin ligger en veldig koselig liten by som heter Guatapé hvor man bland annet kan gå 750 trappetrinn opp på en topp med kjempefin utsikt.Fra Medellin reiste vi videre til Cartagena og Santa Marta som ligger på den nordlige kysten av Colombia. Vi dro innom Minca nasjonalpark og besøkte kaffe- og kakaoplantasje og til flotte strender i Tayrona nasjonalpark.Om to dager flyr vi fra Colombia til Cuba hvor vi skal møte Marthe. Dette blir siste stopp på turen for min del, så etter to uker på Cuba flyr jeg tilbake til Norge!