Fra Andes til Amazonas

I Peru har vi virkelig fått oppleve mye forskjellig. Vi var på en fem dagers tur i Andesfjellene som heter Ancascocha treck. Turen var kjempefin, selv om vi hadde tåke ca halvparten av tiden. På det høyeste var vi på 5000 moh og det kjente vi på pusten. Men vi fullførte og fikk masse skryt av guidende for at vi var så raske.

Siste dagen av turen besøkte vi Macchu Pichu. Her var det også veldig tåkete, men vi var ganske fornøyde likevel.


Etter denne turen og et par netter i Cusco fløy vi videre til Iquitos og var på en tre dagers tur i Amazonas. Der var det veldig varmt og luftfuktigheten var ekstrem. I tillegg ble alle fylt opp av myggestikk. Men vi koste oss med båtturer, besøk i landsbyer, Monkey Island og pirayafiske. Jeg tok ca en million bilder av alt fra trær til edderkopper, mennesker, båter, fugler og aper, så her er et lite utdrag.


Vi fisket Piraya! Denne var så liten at han fikk slippe tilbake til vannet.

Nå er vi i Ecuador og bilder herifra kommer etterhvert.